Service

Verzenden

Zodra je betaling binnen is zullen we je bestelling direct verpakken en ter verzending aanbieden bij Post.nl. Tot 16.00 uur zullen we de betalingen controleren en de betaalde items verzenden. Betalingen die na 16.00 uur binnen komen worden de volgende dag verzonden.

Betalen

We bieden je de mogelijkheid om met IDEAL te betalen. Zodra je betaling binnen is zullen we je bestelling klaar maken voor verzending.  Tot 16.00 uur zullen we de betalingen controleren en de betaalde items verzenden. Betalingen die na 16.00 uur binnenkomen, worden de volgende dag verzonden.

Ruilen / retourneren

We doen onze uiterste best om een prachtig product aan te bieden.

Mocht het dekje onverhoopt toch niet aan je verwachting voldoen dan mag je dit binnen 2 weken terug sturen. Retourkosten zijn voor eigen rekening. We verwachten wel dat het dekje schoon is en nog in de originele verpakking zit. 

Tip: voor het passen van het dekje leg je een deken/laken op de rug van je paard. Daaroverheen leg je het dekje. Zo voorkom je dat het dekje vol haren zit en je deze niet meer terug kan sturen.

Het is belangrijk om altijd contact met ons op te nemen als je een dekje wil ruilen of retourneren voordat je deze terugstuurt. We bespreken dan samen de vervolgstappen.

De mail wordt elke dag gelezen en wordt elke dag beantwoord.

Algemene voorwaarden

Download de algemene voorwaarden hier

Privacyverklaring

U kunt onze privacyverklaring hier downloaden.