Collectie 2016

Eind juni was het zover...de dekjes werden uitgeleverd en de eerste bestellingen en reserveringen konden de deur uit. Wat ontzettend leuk om te zien dat de nieuwe collectie zo goed ontvangen wordt door de subscribesports fans!

We zijn aanwezig geweest bij de Hippiade, Horse Event en Paard & Lifestyle. Daarnaast bezoeken we ook verschillende kleinere evenementen om Subscribesports overal te laten zien. Eindgebruikers willen heel graag de dekjes even zien en voelen en daarom is het goed dat we diverse evenementen bezoeken. We liggen niet in de winkel maar verkopen onze dekjes via onze site en via de site van oa Pumps en Paarden en Ruitershop Meppel. Het contact met de eindgebruikers vinden wij zelf ook ontzettend leuk. Feedback krijgen waar we ook daadwerkelijk wat mee kunnen.

Op dit moment zijn we al weer aan het kijken naar nieuwe mooie opvallende Dare to be different prints voor  nieuwe items . We zullen de huidige collectie aanvullen met nieuwe items. De planning is om volgend jaar nieuwe dekjes toe te voegen aan de huidige collectie.

Volg ons op Facebook en bekijk op Facebook ook de verschillende foto's die we toegezonden krijgen van eindgebruikers.

Hartelijk dank voor jullie enthousiasme en vertrouwen in Subscribesports. Hopelijk tot snel!!