Nieuwe Collectie 2017

Collectie 2017

 

Nieuwe collectie, nieuwe keuzes!

Een jaar na de succesvolle doorstart van Subscribesports staan we aan de vooravond van de nieuwe collectie. Een nieuwe collectie vraagt om nieuwe keuzes.

Afgelopen jaar hebben we erg veel gebruikers gesproken en heel veel feedback ontvangen. Ontzettend leuk!

Wij waarderen het enorm  en zijn ontzettend trots dat onze eindgebruikers zich willen onderscheiden door onze dekjes te gebruiken.

Onze eindgebruikers zoeken unieke opvallende dekjes, willen graag goede en mooie kwaliteit en het liefst regelmatig een nieuw  dekje toevoegen aan hun collectie. Wij begrijpen dat dat niet kan tegen elke prijs.

Wij hebben er bij de collectie 2017 voor gekozen om heel specifiek te kijken naar de combinatie van prachtige unieke designs tegen een betere prijs. Aangezien we maar met kleine oplages werken
(limited editions) zijn de daadwerkelijke kosten bij de fabrikanten voor ons veel hoger dan wanneer we  grote aantallen laten maken. Het is na lang overleg  gelukt om een tot een heel mooi nieuw eindproduct te komen. Subscribesports 2.0

We hebben samen met de fabrikant kunnen kijken hoe we de stof beter kunnen inzetten en er meer mee kunnen doen. Iets andere printtechnieken toepassen, iets andere stoffen en iets minder dikke vulling maar wel dezelfde pasvorm. Zeer trots kunnen we vertellen dat dit is gelukt!!!

 We introduceren de  Subscribesports 2.0 lijn.

Super mooie kleurrijke unieke dekjes 2.0! Deze Subscribesports 2.0 dekjes kunnen we jullie aanbieden voor € 49,50 per stuk. Limited editions dus op = op.